Ekologiczna restauracja

Dzisiejszego dnia Stasiu  i Piotruś przynieśli do grupy Książki kucharskie.

Opowiadali , jakie są w nich przepisy i co moglibyśmy przygotować wspólnie.

IF  IF

IF

tn_DSC01161 IF

IF

Także Oliwia miała ze sobą dwie pozycje książkowe , które stały się później inspiracją do stworzenia ” ekologicznej restauracji”.

IF

IF

Karol zaproponował, abyśmy poszukali takiej w Poznaniu i odwiedzili ją.

Tego dnia atrakcji nie brakowało, ponieważ odwiedziła nas pani Dyrektor.

IF

Stasiu ochoczo zaproponował zdrowe odżywianie – sprzedając pestki dyni.

IF

Oczywiście powiedział ile one kosztują ale nie spodziewał się ,

że nasz Gość wróci z pieniędzmi  i je kupi.

Stasiu pięknie liczył każdy pieniądz, który otrzymał

-poradził sobie z tym zadaniem doskonale.

IF

Pani Dyrektor wyszła z naszej restauracji  zadowolona i uśmiechnięta- czyli nasi mali restauratorzy  spisali się na medal.

Zachęcamy wszystkich do naszej ” małej restauracji”.

Ta strona używa cookies. Czytaj więcej na temat polityki cookies.